Vegetarisk kebab i 'kung pao'-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk kebab i 'kung pao'-sauce

Vegetarisk kebab i 'kung pao'-sauce

med stegt broccoli og revet gulerod

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Kung Pao er en kinesisk ret, der laves med en fyldig og krydret sauce, og serveres med ris. Aftenens protein er vegetarisk kebab, som vi steger sprød, og derefter lader simre i den skønne sauce, som indeholder broccoli, gulerod, sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha. Vi serverer vores Kun Pao med aromatiske jasminris, og så topper vi med crunchy peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Sesam
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

10 g

Sriracha

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

150 g

Jasminris

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Forårsløg

250 g

Broccoli

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3284 kJ
Kalorier (kcal)785 kcal
Fedt31.2 g
Mættet fedt52.5 g
Kulhydrat92 g
Sukker23.8 g
Protein30.3 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. 

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.

Snit forårsløg fint.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Overfør til en tallerken.

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg broccoli i 4-5 min, eller indtil mør.

Tilsæt gulerod, og steg videre i 1 min.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.

 

Lav sauce
5

Tilsæt kebab til stegepanden.

Tilsæt hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt.

Tilsæt vand [1 dl | 2 dl], sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab, grøntsager og sauce.

Drys med peanuts og forårsløg.