Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Kung Pao er en kinesisk ret, der laves med en fyldig og krydret sauce, og serveres med ris. Aftenens protein er vegetarisk kebab, som vi steger sprød, og derefter lader simre i den skønne sauce, som indeholder broccoli, gulerod, sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha. Vi serverer vores Kun Pao med aromatiske jasminris, og så topper vi med crunchy peanuts og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 g
Sriracha
30 g
Hoisinsauce
(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)
150 g
Jasminris
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
1 stk
Forårsløg
250 g
Broccoli
1 stk
Gulerod, Julienne
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
½ spsk
Hvedemel (trin 5)
1 dl
Vand (trin 5)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær broccoli (inklusive stokken) i 2 cm tern.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Overfør til en tallerken.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg broccoli i 4-5 min, eller indtil mør.
Tilsæt gulerod, og steg videre i 1 min.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, så tilberedes grøntsagerne hurtigere.
Tilsæt kebab til stegepanden.
Tilsæt hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk], og rør rundt.
Tilsæt vand [1 dl | 2 dl], sød chilisauce, hoisinsauce, sojasauce og sriracha [1/2 pakke, 2P], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Spring srirachaen over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab, grøntsager og sauce.
Drys med peanuts og forårsløg.