Vegetarisk plantefars-bolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk plantefars-bolognese

Vegetarisk plantefars-bolognese

med italiensk 'salsa cruda' og finrevet ost

Bolognese er en klassiker, og i aften tilbereder vi den på en spændende måde. Vi steger plantefars med tomatpuré, middelhavskrydderier, hakkede tomater, balsamico og mornaysauce. Så rører vi pasta i saucen, og serverer vores vegetariske bolognese med ost og en dejlig salsa cruda med tomat, løg og basilikum.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Allergener:
Mælk
Gluten
Byg
Soja
Sulfitter
Hvede
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tomat

½ stk

Rødløg

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3137 kJ
Kalorier (kcal)750 kcal
Fedt20.1 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat98.1 g
Sukker24.4 g
Protein38 g
Salt7.6 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg plantefars
2

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars i 2-3 min.

Tilsæt krydderier
3

Tilsæt Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon, balsamico og tomatpuré, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Lav sauce
4

Tilsæt hakkede tomater, sukker, salt og pastavand, sænk til middel varme, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt mornaysauce, og lad simre i 1-2 min på lav varme.

Lav salsa cruda
5

Imens, hak rødløg fint.

Skær tomat i 2 cm tern.

Hak basilikum fint.

Bland tomat, rødløg, basilikum, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend pasta i stegepanden med sauce.

Server
6

Anret bolognese i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost.

Server med salsa cruda.