Mærk varmen fra den hawaiianske vulkan Kilauea, og forbered dig på et kulinarisk udbrud, når du sætter tænderne i vores vegetariske poké bowl. Med ovnbagte bønner og stangende chilidressing bliver munden for et øjeblik omdannet til lava - kun for hurtigt at blive afkølet, når den friske mango kommer til undsætning.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Sorte bønner
8 g
Panamad
½ stk
Mango
1 stk
Avocado
1 stk
Gulerod
1 stk
Agurk, piccolo
1 stk
Lime
½ g
Chiliflager
75 g
Fraiche
12.5 g
Ketchup
stk
Agurk
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Basmatiris
1.33 spsk
Smør
3 dl
Vand
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme. Lad det simre uden låg i 15-20 min. Lad risene hvile under låg, så de holdes varme.
Dræn, og skyld bønner i en si. Bland bønner med Central America Style, en smule salt* og olivenolie* i en skål. Fordel bønner på en bageplade med bagepapir. Bag i 8-10 min.
Skræl mango, og skær den i grove tern. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.
Skræl gulerod til lange tynde bånd. Skær agurk i 1 cm tern.
Skær lime i både. Bland chiliflager (stærk!), fraiche, ketchup og limesaft i en skål. Smag til med salt* og peber*.
Anret ris i dybe tallerkener, og læg grøntsager rundt i kanten af tallerkenen. Dryp med chilidressing.