topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk poké bowl

Vegetarisk poké bowl

med sprøde bønner, mango & chilidressing

Mærk varmen fra den hawaiianske vulkan Kilauea, og forbered dig på et kulinarisk udbrud, når du sætter tænderne i vores vegetariske poké bowl. Med ovnbagte bønner og stangende chilidressing bliver munden for et øjeblik omdannet til lava - kun for hurtigt at blive afkølet, når den friske mango kommer til undsætning.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Sorte bønner

8 g

Panamad

½ stk

Mango

1 stk

Avocado

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk, piccolo

1 stk

Lime

½ g

Chiliflager

75 g

Fraiche

12.5 g

Ketchup

stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

100 g

Basmatiris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)201 kcal
Energi (kJ)842 kJ
Fedt9.7 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat17.1 g
Sukker2.4 g
Protein9.1 g
Salt0.6 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Pres hvidløg. Smelt smør* med en smule olivenolie* i en kasserolle ved middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt ris, vand* og salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme. Lad det simre uden låg i 15-20 min. Lad risene hvile under låg, så de holdes varme.

Bag sorte bønner
2

Dræn, og skyld bønner i en si. Bland bønner med Central America Style, en smule salt* og olivenolie* i en skål. Fordel bønner på en bageplade med bagepapir. Bag i 8-10 min.

Hak avocado & mango
3

Skræl mango, og skær den i grove tern. Skær avocado over på langs. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.

Skræl gulerod
4

Skræl gulerod til lange tynde bånd. Skær agurk i 1 cm tern.

Lav chilidressing
5

Skær lime i både. Bland chiliflager (stærk!), fraiche, ketchup og limesaft i en skål. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener, og læg grøntsager rundt i kanten af tallerkenen. Dryp med chilidressing.