Vegetarisk ragu-fyldt zucchini
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk ragu-fyldt zucchini

Vegetarisk ragu-fyldt zucchini

med oreganokartofler og radisesalat

Lyst til vegetarisk ragu? Vores Vegetarisk ragu-fyldt zucchini er fuld af aromatiske smage, der giver dig krydderier og comfort food. Nyd smagen af krydret, mør zucchini og ostegratineret ragu i hver en bid.

Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Byg
Soja
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Souvlaki-krydderi

500 g

Kartofler

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

75 g

Radiser

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 g

Oregano, tørret

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2693 kJ
Kalorier (kcal)644 kcal
Fedt31 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat63.9 g
Sukker13.7 g
Protein27.1 g
Salt7.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Tilbered zucchini
2

Imens, del zucchini på langs, og skrab indmad ud med en teske i en skål.

Placer zucchini med udhulet side opad på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med halvdelen af Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil mør.

Lav ragu
3

Hak løg og zucchini-indmad fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg plantefars, løg, zucchini-indmad, Souvlaki-krydderi, resterende Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil løgene er bløde.

Tilsæt tomatpuré, worcestershire sauce, vand og grøntsagsbouillon, og steg i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Forbered grøntsager
4

Imens, skyl rucola.

Skær radiser i tynde skiver.

Fyld zucchini
5

Fyld færdigbagt zucchini med ragu.

Top med finrevet ost.

Bag i ovnen i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet.

Bland rucola, radiser, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Fordel kartofler, zucchini og salat på tallerkener.

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image