topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tarte flambée

Vegetarisk tarte flambée

med frisk basilikum og saftig æble-rucolasalat

Tarte flambée, er en specialitet fra den franske region Alsace, og er en slags hvid pizza med løg. Vores skønne variant indeholder mornaysauce, hvidløg, porrer, løg, zucchini og mozzarella. Vi serverer vores Tarte flambée med frisk basilikum og æble-rucolasalat.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 stk

Zucchini

½ stk

Porre

100 g

Mornaysauce

(Indeholder Mælk)

½ pose

Basilikum

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

40 g

Rucola

½ stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)788 kcal
Energi (kJ)3297 kJ
Fedt22.9 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat104 g
Sukker12.9 g
Protein25.6 g
Salt5.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag zucchini
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.

Skær zucchini i 1 cm skiver.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 10 min, eller indtil næsten møre.

Forbered råvarer
2

Skær løg i tynde skiver.

Skær porre [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Hak basilikum [1/2 pose, 2P] groft. 

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær æble [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Bland mornaysauce og hvidløg i en lille skål.

Steg porre og løg
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg porre og løg med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil næsten møre.

Gratiner tarte flambée
4

Overfør zucchini til en tallerken. 

Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud på samme bageplade, og smør med mornay-hvidløgssauce.

Top med porre, løg, zucchini og mozzarella.

Gratiner i ovnen i 10-13 min, eller indtil gylden.

Lav æble-rucolasalat
5

Skyl rucola under koldt vand i et dørslag.

Bland æble, rucola, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en mellemstor skål.

Server
6

Anret tarte flambée på tallerkener.

Top med basilikum og en smule æble-rucolasalat.

Server med resterende æble-rucolasalat.