Vegetarisk tortellonigratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortellonigratin

Vegetarisk tortellonigratin

med cremet tomatsauce og frisk rucola

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Peberfrugt

1 pose

Basilikum

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

40 g

Rucola

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

2 dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3840 kJ
Kalorier (kcal)918 kcal
Fedt47.2 g
Mættet fedt15.4 g
Kulhydrat91 g
Sukker22.9 g
Protein27.5 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Hak hvidløg og løg fint.

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.

Hak basilikum groft.

Skyl rucola. 

Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål. 

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme. 

Svits tomatpuré [½ dåse, 2P], hvidløg og løg i 30 sek. 

Tilsæt tomat, peberfrugt, basilikum, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Lav tomatsauce
3

Sænk til middel varme. 

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og vand [2 dl | 4 dl], og lad simre i 2-3 min.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt tortelloni, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'. 

Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.

Gratiner pasta
5

Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden. 

Vend rucola med balsamico [½ pakke, 2P] i en skål.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.

Top med rucola.