Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 stk
Tomat
6 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)
1 pose
Basilikum
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Løg
1 stk
Peberfrugt
2 spsk
Olie til pangratatto
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
2 dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak hvidløg og løg fint.
Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.
Hak basilikum groft.
Skyl rucola.
Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.
Opvarm olivenolie i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme.
Svits tomatpuré, hvidløg og løg i 30 sek.
Tilsæt tomat, peberfrugt, basilikum, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min.
Sænk til middel varme.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og vand, og lad simre i 2-3 min.
Krydr med salt og peber.
Tilsæt tortelloni, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.
Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.
Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden.
Vend rucola med balsamico i en skål.
TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.
Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.
Top med rucola.