Vegetarisk tortellonigratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk tortellonigratin

Vegetarisk tortellonigratin

med cremet tomatsauce og frisk rucola

Her byder vi på en vidunderlig opskrift, der byder på masser af spændende smager. Vi skal nemlig lave en lækker tortellonigratin, fyldt med skønne råvarer! Vi blander tortelloni med tomater, peberfrugt, hvidløg, skalotteløg, chili og creme fraiche. Vi topper med panko og ost, og gratinerer herlighederne i ovnen. Vi serverer vores gratin med smuk grøn rucola, smagt til med balsamico.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Tomat

6 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Løg

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til pangratatto

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

2 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4223 kJ
Kalorier (kcal)1009 kcal
Fedt57.7 g
Mættet fedt24.2 g
Kulhydrat93.4 g
Sukker23.4 g
Protein27.5 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hak hvidløg og løg fint.

Skær tomat og peberfrugt i 2 cm tern.

Hak basilikum groft.

Skyl rucola.

Bland panko, finrevet ost, solsikkefrø, olivenolie og et nip salt og peber i en lille skål.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor (ovnsikker) stegepande på middelhøj varme.

Svits tomatpuré, hvidløg og løg i 30 sek.

Tilsæt tomat, peberfrugt, basilikum, salt og et nip peber, og lad simre i 1-2 min.

Lav tomatsauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon og vand, og lad simre i 2-3 min.

Krydr med salt og peber.

Tilsæt pasta
4

Tilsæt tortelloni, og vend sammen i 1-2 min, eller indtil saucen er tyknet og pastaen er 'al dente'.

Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

TIP: Overfør det hele til et ildfast fad, hvis stegepanden ikke er ovnsikker.

Gratiner pasta
5

Drys med pankoblanding, og gratiner i ovnen i 5-7 min, eller indtil sprød og gylden.

Vend rucola med balsamico i en skål.

TIP: Tilsæt en smule olivenolie til salaten.

Server
6

Anret tortellonigratin i dybe tallerkener.

Top med rucola.