Vegetariske pirogger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske pirogger

Vegetariske pirogger

med champignon & avocadosalat

Sprøde, fyldte, og velsmagende pirogger er en hurtig og smagsrig måde at tilfredsstille sult på. Med en perfekt kombination af svampe, rødløg, zucchini og salatost er disse vegetariske pirogger en kulinarisk og mættende jackpot. Server med en frisk salat med avocado, pebret rucola og mild avocado for en afbalanceret smagsoplevelse.

Tags:
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Græsk salatost

200 g

Champignon

4 g

Middelhavsdrøm

½ stk

Zucchini

1 stk

Tærtedej

1 stk

Citron

1 stk

Rødløg

70 g

Rucola

1 stk

Avocado

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg

efter behov

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)531 kcal
Energi (kJ)2221 kJ
Fedt23.27 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat63.18 g
Sukker1.9 g
Protein10.47 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær svampe i tynde skiver. Riv zucchini [½ stk, 2 pers.] groft. Pres væden fra gennem en si.

Steg grøntsager
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg rødløg, svampe, zucchini og Hvide Løjer & Urter i 5-7 min. 

Tilsæt salatost
3

Smuldr salatost [½ pakke, 2 pers.] i panden. Steg videre under omrøring i 2 min. Smag til med salt* og peber*. 

Fold pirogger
4

Skær tærtedej til kvadrater (2 pr. person). Anbring svampefyld i midten af hver kvadrat. Fold sammen til trekanter. Tryk kanten med en gaffel, så piroggerne lukkes tæt. Fordel på en bageplade med bagepapir. Pensl pirogger med pisket æg*. Bag i ovnen i 10 min, eller indtil gyldne.

Lav avocadosalat
5

Skær avocado i 1 cm tern. Skær citron i både. Bland avocado, rucola [½ pose, 2 pers.], et skvæt citronsaft, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål.

Server
6

Anret pirogger på tallerkener. Server med avocadosalat.