Oplev Vietnams livlige og farverige gastronomi med vores Vietnamesiske salatwraps med plantefars. Denne veganske ret har en perfekt blanding af aromatiske saucer og sprød friskhed, ideel til et festligt og smagfuldt måltid lidt ud over det sædvanlige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Løg
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Salat
1 stk
Lime
1 stk
Gulerod
75 g
Radiser
1 stk
Agurk
1 stk
Forårsløg
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
10 ml
Sesamolie
(Indeholder Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
½ tsk
Sukker til syltning
3 dl
Vand til ris
¼ tsk
Salt til ris
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak løg groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt plantefars, Ga-Laksa og et nip salt og peber, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet.
Skil salatblade ad, og skyl.
Skær agurk og radiser i tynde skiver.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tynde stave.
Halver lime.
Bland agurk, gulerød, radiser, et stort skvæt limesaft, sukker og et nip salt i en stor skål.
Hæld væde fra inden servering.
Bland sojasauce, sesamolie og sesamfrø i en lille skål.
Snit forårsløg fint.
Kom hver portion ris i en lille skål, og pres let sammen. Placer en tallerken ovenpå, og vend på hovedet, så risen får form som en kuppel. Fortsæt med risen til resten af portionerne.
Anret salatblade ved siden af, og top med plantefars og syltede grøntsager.
Dryp med asiatisk mayonnaise, og drys med forårsløg.
Server med sesamsauce.