Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit

Veggie-morgenmadsbagel med smoothiekit

2 portioner | morgenmad til to dage (OBS! Æg medfølger ikke)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En bagel giver dig en solid start på dagen, og med vores skønne opskrift er du garanteret at have et smil på læben resten af dagen. Vi gratinerer vores bagels med goudaost, og topper dem derefter med spinat og pestostegt æg, og frisk avocado og tomat. Drøm dig væk til tropiske lande med denne velsmagende smoothie, som garanteret vil give dig en fantastisk start på dagen. Vi fylder vores tropiske smoothie med mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt. Der er nok til 2 store glas, og så er det op til dig hvis du vil dele, eller hvis du snupper begge selv.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

2 stk

Tomat

60 g

Spinat

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

2 stk

Mango

1 stk

Appelsin

1 dåse

Ananasskiver

250 ml

Kokosmælk

150 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)6051 kJ
Kalorier (kcal)1446 kcal
Fedt78.2 g
Mættet fedt41.6 g
Kulhydrat132.3 g
Sukker70.4 g
Protein42.5 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bagels
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Del bagels på midten.

Placer bagels med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og top med ost. 

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

Imens, halver avocado [1 stk], og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Skær avocado i tynde skiver, og drys med et nip salt.

Skær tomat i 1/2 cm skiver.

Skyl spinat. 

Steg spinat
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg spinat, salt [1/2 tsk] og et nip peber i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.

Brug en ske til at lave 2 huller i spinaten.

Fordel pesto [1/2 pakke] i hullerne, og slå derefter et æg [2 stk] ud over hver klat pesto. Krydr med et nip salt.

Skru op til middelhøj varme og steg i 3-4 min, eller indtil æg er som du vil have dem.

TIP: Hvis du ikke har nogle æg, kan du bare springe dem over i opskriften.

Server
3

Kom avocado og tomat på bagels, og krydr med et nip salt. 

Top med spinat og æg og den øverste del af bagelen.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado [1 stk], fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skræl appelsin, halver på langs og fjern den hvide hinde.

Tag ananasskiver op, og gem ananasjuice til senere. 

Lav smoothie
5

Kom mango, avocado, appelsin, ananas, kokosmælk og yoghurt i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil smoothie har den ønskede konsistens.

TIP: Tilsæt ananasjuice, hvis du foretrækker en sødere smoothie. - For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Server smoothie i 2 glas.