Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel

Veggiestrimler-fyldt bagekartoffel

med saftig kålsalat og ranchdressing

Bagekartofler er super simpelt at lave, og de kan fyldes med alt muligt spændende. I aften fylder vi vores bagekartofler med krydret kebab og løg, og en fantastisk hjemmelavet ranchdressing med yoghurt, mayo, hvidløg og purløg. Et friskt tilbehør er en saftig kålsalat med gulerod og æble.

Tags:
Vegetarisk
Børnevenlig
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Soja
Hvede
Gluten
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

4 g

Panamad

150 g

Kålblanding, skåret

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

1 stk

Æble

500 g

Kartofler

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2548 kJ
Kalorier (kcal)609 kcal
Fedt25.8 g
Mættet fedt52.2 g
Kulhydrat70.2 g
Sukker19.3 g
Protein25.8 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet), og stik huller med en gaffel.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 30-40 min, eller indtil møre.

Lav kålsalat
2

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Bland kålblanding, gulerod, æble og salt i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered råvarer
3

Hak purløg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Steg kebab og løg med Panamad og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav ranchdressing
5

Imens, bland yoghurt, mayonnaise, hvidløg, purløg og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret kartofler på tallerkener.

Top med kebab, løg og ranchdressing.

Server med kålsalat.