topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Vietnamese chicken bowl

med hvidløgskogte ris og srirachamayonnaise

Er I sultne og vil have mad på bordet i en fart, men uden at gå på kompromis med smag og udseende? Det hjælper vi gerne med, med denne enkle, men yderst tiltalende vietnamesiske kyllingebowl. Vi starter med at stege kylling, gulerod, løg og hoisinsauce. Vi bygger vores skål med hvidløgskogte ris, kylling, stegte grøntsager og syltet agurk. Vi topper med srirachamayonnaise, mynte og koriander, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 pose

Mynte & koriander

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Glaskål, hvid

280 g

Kyllingebryst

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til stegning

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3404 kJ
Kalorier (kcal)813 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt5 g
Kulhydrat91.1 g
Sukker24.3 g
Protein43.2 g
Salt3.1 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Pres eller hak hvidløg fint.Smelt smør i en stor stegepande på middel varme.Svits hvidløg i 1-2 min.Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 10 min.Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Skær agurk og gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.Skær rødløg i tynde, halve skiver.Bland hvidvinseddike, vand, sukker og et nip salt i en skål, og rør rundt indtil sukkeret og saltet er opløst.Vend agurk i skålen.

Steg gulerod og rødløg
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.Steg gulerod og rødløg i 3-4 min, eller indtil bløde.Overfør til en skål med låg på for at holde på varmen.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme.Skær kylling i 3 cm skiver, og steg i 3-4 min på hver side.Krydr med et nip salt og peber.Tag panden af varmen, tilsæt hoisinsauce, og vend sammen.

Hak mynte og koriander
5

Hak mynte og koriander groft. Hæld væde fra agurk.

6

Anret hvidløgsris i dybe tallerkener. Top med grøntsager, kylling og agurk.Øs resterende sauce fra stegepanden over.Drys med mynte og koriander. Dryp med srirachamayonnaise.