Zucchini, ricotta and walnut fritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Zucchini, ricotta and walnut fritters

with roasted potato and dill yoghurt

Allergener:
Nødder
Soja
Mælk
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Zucchini

40 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

2 g

Citronpeber

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

100 g

Ricotta

(Indeholder Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 pose

Dild

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod, Julienne

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3222 kJ
Kalorier (kcal)770 kcal
Fedt40.2 g
Mættet fedt13.3 g
Kulhydrat75.1 g
Sukker20.7 g
Protein28.7 g
Salt6.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6