topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk rejewok

Asiatisk rejewok

med spinatris og sojastegt broccoli

I aften går den kulinariske tur til Asien, og vi laver en vidunderlig reje- og broccoliwok med forårsløg, sesamfrø, sojasauce og woksauce. Vi serverer vores wok med smuk og fyldig spinat- og hvidløgsris og avocadoskiver med sesamfrø.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Basmatiris

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Forårsløg

250 g

Broccoli

1 stk

Avocado

5 g

Sesamfrø

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)648 kcal
Energi (kJ)2711 kJ
Fedt20.47 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat74.19 g
Sukker13.1 g
Protein29.23 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min.

Tilsæt spinat
2

Tag gryden af varmen, tilsæt spinat, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil servering. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
3

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). Skær broccoli i 1 cm buketter, og skær stammen i 1 cm tern. Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. Krydr med et salt* og peber*, og drys med et nip sesamfrø.

Steg broccoli
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middel varme. Tilsæt broccoli og et skvæt sojasauce, og steg i 3-4 min, eller indtil broccolien begynder at blive blød.

Tilsæt rejer
5

Tilsæt rejer, det hvide forårsløg og resterende sesamfrø til stegepanden, og steg i 2-3 min, eller indtil gennemstegt. Tilsæt resterende sojasauce og asiatisk woksauce, tag panden af varmen, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*.

Server
6

Anret ris på tallerkener. Top med avocado, rejer og broccoli. Drys med det grønne forårsløg.