Spændende opskrift på gnocchi og kødsovs lavet af hakkede tomater med hvidløg og urter, oksebouillon og umami-rig Worcestershire sauce. Gratiner retten i ovnen under et smeltende mozzarellatæppe, og top med frisk persille. Lige så lækker at se på, som at putte i munden!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Middelhavsdrøm
250 g
Hakket oksekød
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
½ pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
2 stk
Gulerod
50 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)
1 pose
Basilikum
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Riv gulerødder (uskrællet) groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg gulerod i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt hakket oksekød. Steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt hakkede tomater [½ pakke, 2P], oksebouillon og Worcester sauce. Sænk til middel varme. Lad simre i 2-3 min. Smag til med salt* [1/4 tsp I 1/2 tsp] og peber*. Overfør til et lille ildfast fad.
Bland gnocchi og olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] med et stort nip salt* og peber* i en skål. Vend sammen
Fordel gnocchi i samme ildfaste fad. Drys med revet ost. Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil osten er smeltet og gnocchien er gylden og sprød. Hak persille groft.
Anret gnocchi i dybe tallerkener. Top med persille.