Ugens fisk er kuller, som vi steger sammen med en dejlig citronbouillon med dild. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte kartofler, pastinak, løg og en farverig salat med zucchini, radiser og spinat. Vi serverer herlighederne med cremet mayonnaise.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
1 stk
Citron
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Spinat
400 g
Små kartofler
1 pose
Dild
75 g
Radiser
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Pastinak
1 stk
Løg
½ tsk
Salt til grøntsager
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til fisk
½ spsk
Olie til stegning
1 spsk
Smør til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler.
Skær pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær løg i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Halver radiser.
Skær zucchini i 1 cm halve skiver.
Skyl spinat.
Hak dild fint.
Skær citron i både.
Bland vand, grøntsagsbouillon, dild og citronsaft i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og radiser i 3-4 min, eller indtil let brunet.
Krydr med et nip salt og peber.
Overfør til en skål, og top med spinat.
Vend sammen lige inden servering.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg fisk på den ene side i 2-3 min.
Sænk til middel varme, og vend fisk.
Tilsæt bouillon og smør, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret rodfrugter, radisesalat og fisk på tallerkener.
Top fisk med bouillon fra panden.
Server med mayonnaise.