Citronstegt hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Citronstegt hvid fisk

Citronstegt hvid fisk

med lun radisesalat og ovnbagte kartofler

Ugens fisk er kuller, som vi steger sammen med en dejlig citronbouillon med dild. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte kartofler, pastinak, løg og en farverig salat med zucchini, radiser og spinat. Vi serverer herlighederne med cremet mayonnaise.

Tags:
Hvedefri
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Fisk
Æg
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Zucchini

1 stk

Citron

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

400 g

Små kartofler

1 pose

Dild

75 g

Radiser

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Pastinak

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til fisk

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2371 kJ
Kalorier (kcal)567 kcal
Fedt21.4 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat55.5 g
Sukker12.4 g
Protein36.8 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler.

Skær pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær løg i 1 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Halver radiser.

Skær zucchini i 1 cm halve skiver.

Skyl spinat.

Hak dild fint.

Skær citron i både.

Bland vand, grøntsagsbouillon, dild og citronsaft i en lille skål.

Lav radisesalat
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og radiser i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Krydr med et nip salt og peber.

Overfør til en skål, og top med spinat.

Vend sammen lige inden servering.

Steg fisk
4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg fisk på den ene side i 2-3 min.

Tilsæt bouillon
5

Sænk til middel varme, og vend fisk.

Tilsæt bouillon og smør, og steg videre i 2-3 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret rodfrugter, radisesalat og fisk på tallerkener.

Top fisk med bouillon fra panden.

Server med mayonnaise.