topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet laksepasta

Cremet laksepasta

med revet zucchini og frisk dild

Slyng den cremede pasta omkring gaflen, nyd duften og lad denne hurtige pastaret med laks, creme fraiche, dild og citron kærtegne dine smagsløg. Zucchini og gulerod giver fylde, mens løg og hvidløg giver en finjusteret balance. En simpel pastaret er en klassiker, der altid går rent ind.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri
Æg
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

1 stk

Gulerod

1 pose

Dild

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)850 kcal
Energi (kJ)3557 kJ
Fedt42.5 g
Mættet fedt13.1 g
Kulhydrat80.1 g
Sukker8.1 g
Protein40.4 g
Salt3.2 g

Redskaber

Rivejern
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær løg [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Riv zucchini [1/2 stk, 2P] groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak dild fint.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 2-3 min.

Tilsæt zucchini, gulerod og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og steg videre i 3 min. 

Fjern skind fra laks, skær i 2 cm tern, og krydr med et nip salt og peber.

Steg laks
3

Tilsæt laks til panden, og steg i 6-7 min.

Kog pasta
4

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’.

Gem en smule pastavand [1,5 dl | 3 dl], og hæld resten fra.

Lav sauce
5

Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavand, grøntsagsbouillon, dild (gem lidt til anretning) og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til panden, og lad simre i 4-5 min.

Krydr med et nip peber.

Tilsæt pasta, og vend med sauce.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med resterende dild.