Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, løg og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter cherrytomater, spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Kyllingebouillon
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Basilikum
140 g
Bacon, tern
½ pakke
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
125 g
Cherrytomater
4 dl
Vand (trin 1)
Bring vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon i kog i en gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middel varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Hak zucchini fint.
Hak basilikum fint.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Opvarm en stor stegepande på høj varme.
Steg bacon i 2-3 min, og sænk til middelhøj varme.
Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min.
Krydr med et stort nip salt og peber.
Sænk til middel varme.
Tilsæt perlecouscous, cherrytomater og spinat, og vend indtil spinaten er faldet sammen.
Tag panden af varmen.
Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum, og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Anret perlecouscous i dybe tallerkener.
Top med resterende basilikum.