Ny version af cremet pasta, denne gang serveret med en lækker creme fraiche-sauce lavet på hakkede tomater, zucchini og spinat. Smagsoplevelsen kommer fra frisk timian, forfriskende citronskal og aromatisk hvidløg. Rette får et ekstra spark i form af sprøde solsikkefrø og revet pecorino, som får lov til at efterlade sit karakteristiske præg. Forførende god alle dage i ugen!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
3 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Citron
1 pose
Timian
20 g
Pecorino Romano-ost
1 pakke
Hakkede tomater
150 g
Crème fraiche
4 g
Grøntsagsbouillon
60 g
Spinat
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
20 g
Solsikkefrø
Bring en gryde med vand* i kog. Hak løg fint. Hak zucchini groft. Pres eller hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak timianblade fint. Riv pecorino.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1/2 dl til 2 pers. | 1 dl til 4 pers.]. Si vand fra, og hæld pasta tilbage i gryden sammen med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg løg og zucchini i 3-4 min. Tilsæt hvidløg og timian, og steg videre i 1 min.
Tilsæt hakkede tomater, creme fraiche, citronskal og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt pastavand, og lad simre i 3-4 min. Smag til med salt* og peber*. Tilsæt spinat, og rør rundt.
Tilsæt pasta, og rør rundt.
Anret pasta i dybe tallerkener, og top med solsikkefrø, pecorino og resterende timian. Server med citronbåde.