topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrystegt oksekød

Karrystegt oksekød

med spicy glaskålssalat og sød abrikoschutney

En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Vi steger hakket oksekød med Curry-on, Goan Xacuti, ingefær og hvidløg. Mens kødet simrer, laver vi en lækker glaskålssalat med spinatblade og frisk chili. Vi serverer kød og salat med kogt ris og sød abrikoschutney.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

2 g

Curry-On

30 g

Spinat

100 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

225 g

Hakket oksekød

½ stk

Rød chili

150 g

Basmatiris

2 tsk

Ingefær

½ stk

Glaskål, hvid

1 stk

Løg

2 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3316 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt29.4 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat96.5 g
Sukker28 g
Protein31.8 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Riv ingefær (uskrællet) fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt gulerod og løg, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.

Krydr oksekød
4

Tilsæt Curry-on, Goan Xacuti, ingefær og et nip salt og peber, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce og et skvæt vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil grøntsagerne er møre.

Tag panden af varmen, tilsæt halvdelen af abrikoschutney, og rør rundt.

VIGTIGT: Kødet er færdigt når det er antydning af rødt.

Lav tomatsalat
5

Imens, skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.

Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.

Skyl spinat, og hak groft.

Bland glaskål, chili, spinat og et nip salt og peber i en lille skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med oksekød og glaskålssalat.

Dryp med resterende abrikoschutney.