En spændende ret med masser af smag, farve og struktur. Vi steger hakket oksekød med Curry-on, Goan Xacuti, ingefær og hvidløg. Mens kødet simrer, laver vi en lækker glaskålssalat med spinatblade og frisk chili. Vi serverer kød og salat med kogt ris og sød abrikoschutney.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
2 g
Curry-On
30 g
Spinat
100 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
225 g
Hakket oksekød
½ stk
Rød chili
150 g
Basmatiris
2 tsk
Ingefær
½ stk
Glaskål, hvid
1 stk
Løg
2 stk
Gulerod
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Riv ingefær (uskrællet) fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt gulerod og løg, og steg videre i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Curry-on, Goan Xacuti, ingefær og et nip salt og peber, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce og et skvæt vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil grøntsagerne er møre.
Tag panden af varmen, tilsæt halvdelen af abrikoschutney, og rør rundt.
VIGTIGT: Kødet er færdigt når det er antydning af rødt.
Imens, skræl glaskål, og skær i 1 cm tern.
Flæk chili, fjern kerner, og hak fint.
Skyl spinat, og hak groft.
Bland glaskål, chili, spinat og et nip salt og peber i en lille skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med oksekød og glaskålssalat.
Dryp med resterende abrikoschutney.