Når du har lyst til en 'one pot'-gryderet, så prøv vores Marrokansk gryde med hakket oksekød og perlecouscous. Her er din arbejdsindsats minimal, men smagene i denne krydrede gryde himmelske. Varmende og lækker simremad når det er allerbedst, finder du lige her!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
225 g
Hakket oksekød
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
4 g
Oksebouillon
1 stk
Løg
1 pose
Koriander
1 stk
Peberfrugt
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
4 g
Harissa-krydderi
4 g
Saha-Ras
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ tsk
Salt til gryderet
½ tsk
Sukker til gryderet
4 dl
Vand til gryderet
1 spsk
Ketchup til gryderet
Hak løg og hvidløg fint.
Skær peberfrugt og gulerod i 1 cm tern.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket oksekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt gulerod, hvidløg, peberfrugt og salt, og steg i 2-3 min, eller indtil grøntsager er let bløde.
Tilsæt Saha-Ras og Harissa-krydderi, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt oksebouillon, vand, perlecouscous, hakkede tomater, salt, sukker, ketchup og et nip peber. Dæk til med låg, og sænk til middel varme.
Lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.
Rør rundt et par gange undervejs.
Imens, hak koriander groft.
Anret gryderet i dybe tallerkener.
Top med koriander.