topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig oksekødsragu

Hurtig oksekødsragu

med spaghetti og italiensk hård ost

Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå.Hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk hård ost ? Raguen består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvinssauce og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Soja
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket oksekød

1 pakke

Spaghetti

2 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

2 stk

Gulerod

60 g

Rødvinssauce

(Indeholder Sulfitter)

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

1 pose

Basilikum

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3819 kJ
Kalorier (kcal)913 kcal
Fedt19.3 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat130.4 g
Sukker30.2 g
Protein51.5 g
Salt7.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg oksekød og gulerod
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod, Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og salt* [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav ragu
3

Tilsæt worcestershire sauce, hakkede tomater, rødvinssauce, pastavand og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet. Hak basilikum groft (gem nogle blade til andretning). TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Tilsæt basilikum
4

Tilsæt basilikum, og lad simre videre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
6

Anret oksekødsragu i dybe tallerkener. Top med hård ost og resterende basilikum. Dryp med en smule olivenolie*.