Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå.Hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk hård ost ? Raguen består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvinssauce og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket oksekød
1 pakke
Spaghetti
2 g
Middelhavsdrøm
1 pakke
Hakkede tomater m. hvidløg & løg
2 stk
Gulerod
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
1 tsk
Sukker (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 2)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie* i gryden. TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Riv gulerod (uskrællet) groft. Smelt en klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg hakket oksekød, gulerod, Middelhavsdrøm [1/2 pakke, 2P], Hvide Løjer & Urter og salt* [1/2 tsk | 1 tsk] i 4-5 min, eller indtil brunet. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt worcestershire sauce, hakkede tomater, rødvinssauce, pastavand og sukker* [1 tsk | 2 tsk], og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet. Hak basilikum groft (gem nogle blade til andretning). TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Tilsæt basilikum, og lad simre videre i 1-2 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen. Smag til med salt* og peber*. TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.
Anret oksekødsragu i dybe tallerkener. Top med hård ost og resterende basilikum. Dryp med en smule olivenolie*.