topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig oksekødsragu

Hurtig oksekødsragu

med spaghetti og finrevet ost

Faldt du også for titlen på denne skønne opskrift? Det kan vi godt forstå, hvem ville sige nej til hurtig oksekødsragu med spaghetti og italiensk hård ost ? Ragun består af hakket oksekød, gulerødder, basilikum, Worcestershire sauce, hvidløg, rødvin og middelhavskrydderier, der koges sammen til en skøn sauce. Samtidig koger vi spaghetti, og så er maden klar!

Tags:
Børnevenlig
Hurtig
Allergener:
Mælk
Hvede
Gluten
Æg
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Gulerod

4 g

Hvide Løjer & Urter

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Oksebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

225 g

Hakket oksekød

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

1 pose

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3755 kJ
Kalorier (kcal)898 kcal
Fedt40.5 g
Mættet fedt19.2 g
Kulhydrat90.5 g
Sukker23.1 g
Protein41.6 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra. 

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg oksekød og gulerod
2

Imens, riv gulerod (uskrællet) groft. 

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket oksekød og gulerod med Middelhavsdrøm, Hvide Løjer & Urter og salt i 4-5 min, eller indtil brunet. 

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav ragu
3

Tilsæt worcestershire sauce, oksebouillon, hakkede tomater, madlavningsfløde, pastavand og et nip sukker, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 5-6 min, eller indtil tyknet. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

Hak basilikum
4

Imens, hak basilikum groft.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og basilikum, og vend sammen.

Krydr med et nip salt og peber.

TIP: Vend det hele sammen i gryden, hvis der ikke er plads i panden.

Server
6

Anret oksekødsragu i dybe tallerkener.

Top med finrevet ost.

Dryp eventuelt med en smule olivenolie.