Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl

Hvidløgsstegt reje- og perlecouscousbowl

med avocado og koriander-vinaigrette

I aften frister vi med smuk og velsmagende bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi fylder vores bowl med perlecouscous vendt med koriander-vinaigrette og spinat, rejer stegte med Tex-Mex-krydderier, zucchinisalat med citron og frisk avocado.

Tags:
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Krebsdyr
Hvede
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

1 stk

Citron

1 stk

Avocado

5 g

Tex-Mex

1 stk

Zucchini

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pose

Koriander

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Rød chili

6 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

¼ tsk

Sukker (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2569 kJ
Kalorier (kcal)614 kcal
Fedt22.5 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker9.9 g
Protein23.3 g
Salt4.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog perlecouscous
1

Bring vand [4 dl | 8 dl] og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i kog i en gryde.

Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil ‘al dente'.

Hæld overskydende vand fra.

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Halver citron.

Flæk chili [½ stk, 2P], fjern kerner, og hak fint.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.

Lav zucchinisalat
3

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], citronsaft [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Vend zucchini i skålen, og stil til side. 

Hak koriander fint.

Lav koriander-vinaigrette
4

Bland chili, koriander, hvidvinseddike [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en lille skål.

Skyl spinat.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer og hvidløg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og Tex-Mex i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

Vend koriander-vinaigrette og spinat i gryden med perlecouscous lige inden servering.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener.

Top med zucchinisalat, avocado og rejer.