I aften laver vi en lækker karry med løg, gulerod, tomat, hvidløg, spinat og ingefær. Karryen får fantastisk smag af, at blive krydret med Tikka Masala og vores færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Vi blander vores færdige karry med sprødstegt halloumi, og serverer med kogte ris. Vi topper med kølende korianderyoghurt, og så maden er klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
200 g
Halloumi
1 stk
Løg
½ stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Tikka masala
½ dåse
Tomatpuré
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Koriander
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ dl
Vand (trin 4)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær halloumi i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 5-6 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Hak løg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl spinat, og hak groft.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg og gulerod i 2-3 min. Tilsæt tomat, hvidløg, ingefær, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], tikka masala og Ginger Ninja, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og vand* [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 4-5 min. Smag til med salt* og peber*.
Hak koriander groft. Bland yoghurt, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Tilsæt halloumi til panden, og vend sammen.
Anret ris og karry i dybe tallerkener. Dryp med korianderyoghurt. Drys med resterende koriander.