topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk halloumikarry

Indisk halloumikarry

med luftige ris og mild korianderyoghurt

I aften laver vi en lækker karry med løg, gulerod, tomat, hvidløg, spinat og ingefær. Karryen får fantastisk smag af, at blive krydret med Tikka Masala og vores færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Vi blander vores færdige karry med sprødstegt halloumi, og serverer med kogte ris. Vi topper med kølende korianderyoghurt, og så maden er klar!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

200 g

Halloumi

1 stk

Løg

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Tikka masala

½ dåse

Tomatpuré

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)821 kcal
Energi (kJ)3437 kJ
Fedt36.92 g
Mættet fedt23.1 g
Kulhydrat80.49 g
Sukker17.7 g
Protein35.67 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg halloumi
2

Skær halloumi i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 5-6 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken. 

Forbered grøntsager
3

Hak løg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvidløg fint. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak tomat groft. Skyl spinat, og hak groft.

Lav karry
4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg løg og gulerod i 2-3 min. Tilsæt tomat, hvidløg, ingefær, tomatpuré [1/2 dåse, 2P], tikka masala og Ginger Ninja, og steg videre i 1 min. Sænk til middel varme, og tilsæt spinat, madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] og vand* [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 4-5 min. Smag til med salt* og peber*.

Bland korianderyoghurt
5

Hak koriander groft. Bland yoghurt, koriander (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål. Tilsæt halloumi til panden, og vend sammen. 

Server
6

Anret ris og karry i dybe tallerkener. Dryp med korianderyoghurt. Drys med resterende koriander.