topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk kødbollesandwich

Italiensk kødbollesandwich

med fritter og spinat-æblesalat

Her er vores take på en classic italian meatball sub, som man får i New York. Saftige og krydrede kødboller svøbt i tyk tomatsauce og toppet med finrevet ost kommes i et pølsebrød og lunes i ovnen. Ud kommer en sandwich, som er svært uimodståelig, og den serveres med sprøde fritter og en frisk spinat-æblesalat.

Allergener:
Gluten
Hvede
Havre
Æg
Sennep
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

225 g

Hakket oksekød

4 g

Hvide Løjer & Urter

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Spinat

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1

Æg til kødboller

½ tsk

Salt til kødboller

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

1 tsk

Sukker til sauce

½ tsk

Salt til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3928 kJ
Kalorier (kcal)939 kcal
Fedt47.9 g
Mættet fedt16.7 g
Kulhydrat86.6 g
Sukker19.6 g
Protein40.1 g
Salt8.4 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartoffel (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg kødboller
2

Imens, bland hakket oksekød, Hvide Løjer & Urter, æg, rasp og salt i en stor skål.

Form fars til kødboller (4 pr. person).

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg kødboller i 10-12 min, eller indtil gyldne og gennemstegte (sænk til middel varme, når de er brunet).

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav salat
3

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland spinat, æble, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg, balsamico, hakkede tomater, smør, sukker, salt og vand til panden med færdigstegte kødboller, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Lav sandwich
5

Lav et snit i pølsebrød.

Fyld pølsebrød med kødboller og tomatsauce, og top med finrevet ost.

Placer på en bageplade med bagepapir, og varm i ovnen i 2-3 min, eller indtil osten er smeltet.

Server
6

Anret sandwich, fritter og salat på tallerkener.

Server med mayonnaise.