Er I en familie, der elsker pasta? Så er det måske på tide at prøve en ny pastaopskrift! Det hjælper vi med i aften, når vi laver en vidunderlig italiensk reje-scampi med frisk tortelloni. Vi koger tortelloni og blander det med stegte rejer, zucchini og løg. Vi topper med høvlet hård ost og friske persilleblade, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Zucchini
2 stk
Tomat
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
300 g
Tortelloni m. ricotta og spinat
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
20 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
3 spsk
Smør (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær zucchini i halve skiver.
Hak tomat groft.
TIP: Vandet skal være salt som havvand.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Krydr rejer med et nip salt, og steg i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegt.
Overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg zucchini og løg i 1-2 min, og krydr med et nip salt og peber.
Tilsæt hvidløg, og steg videre i 30 sek.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil ‘al dente’.
Gem pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt pastavand [1/2 dl | 1 dl], grøntsagsbouillon, smør [3 spsk | 6 spsk], pasta og rejer til stegepanden, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt tomat og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], og rør rundt.
Tag panden af varmen, og krydr med et stort nip peber.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tyk.
Anret reje-scampi i dybe tallerkener.
Top med høvlet ost og persille.