I aften laver vi en fantastisk pasta som vil blive elsket af hele familien. Vi steger kødboller, gulerod og løg, og lader dem derefter simre i en cremet sauce med rødvin, fløde og Worcestershire sauce. Vi tilsætter rigatoni og frisk spinat, drysser med frisk persille, og så er maden klar til at nydes.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
4 g
Kyllingebouillon
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Æg (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Riv gulerod (uskrællet) og løg groft.
Bland hakket svine-/kalvekød, Hvide Løjer & Urter, æg [1 stk | 2 stk], panko og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en stor skål.
Form fars til kødboller (5 pr. person).
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kødboller i 5-6 min. Tilsæt løg og gulerod, og steg videre i 5 min, eller indtil kødbollerne er gennemstegte.
VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tilsæt rødvinssauce, madlavningsfløde, Worcestershire sauce, kyllingebouillon og pastavand [1 dl | 2 dl], og lad simre på middel varme i 3-4 min.
Skyl spinat.
Hak persille groft.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen virker tør.
Tilsæt spinat, pasta, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.
Top med persille.