Cocos 'Dia de los muertos'-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cocos 'Dia de los muertos'-tacos

med pulled pork, avocado og stegte majs

Tag børnene med i køkkenet, og lav mexicanske tacos som Coco til 'Dia de los muertos'! Det bliver en ren fiesta, når vi laver tacos med pulled pork, revet gulerod, avocado og stegte majs. I ægte mexicansk stil laver vi også en herlig dressing med frisk koriander. Disse tacos vil blive et kæmpe hit hos både de levende og døde!

Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

300 g

Pulled pork

5 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 dåse

Majs

1 stk

Avocado

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

1 dl

Vand til kød

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3947 kJ
Kalorier (kcal)943 kcal
Fedt45.2 g
Mættet fedt14.3 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker13.3 g
Protein41.7 g
Salt3.8 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Hak løg fint.

Opvarm olivenolie i en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Steg løg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), vand, Tex-Mex og Ay Cajun-ba i gryden, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.

Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.

2

Imens, hæld væde fra majs.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne.

3

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

4

Hak koriander fint.

Bland fraiche, halvdelen af koriander, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

TIP: Hvis du ikke er vild med koriander, kan du bare undlade det.

5

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

6

Anret tacos med gulerod, pulled pork, avocado og majs, og dryp med dressing.

Top med resterende koriander.