Vi håber I er sultne, fordi aftenens opskrift frister med en masse godt! Vi ovnbager kartofler og rodfrugter sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi schnitzel, som vi først har marineret. Vi serverer kød, kartofler og grøntsager med smuk grøn pestodressing og ristede sesamfrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
½ stk
Zucchini
1 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
1 stk
Løg
4 g
Hvide Løjer & Urter
300 g
Svineschnitzel
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Spinat
50 g
Cremet pestodressing
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både.
Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og kartoffel (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter og salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, vend svinekød med Jorden Rundt, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Skyl spinat.
Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm tykke, halve skiver.
Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når rodfrugterne har 15 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på høj varme, når rodfrugterne har 5 min tilbage.
Steg svinekød 1-2 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Tag bagepladen med grøntsager ud af ovnen.
Tilsæt spinat, og vend sammen.
Skær svinekød i tynde skiver.
Anret svinekød og rodfrugter på tallerkener.
Top med pestodressing.