Vegetarisk morgenmadsbagel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk morgenmadsbagel

Vegetarisk morgenmadsbagel

2 portioner | med pestostegt æg (OBS! Æg medfølger ikke)

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En bagel giver dig en solid start på dagen, og med vores skønne opskrift er du garanteret at have et smil på læben resten af dagen. Vi gratinerer vores bagels med goudaost, og topper dem derefter med spinat og pestostegt æg, og frisk avocado og tomat.

Tags:
Æg medfølger ikke
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sesam
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Avocado

2 stk

Tomat

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

2 stk

Sesambagel

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)

30 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3219 kJ
Kalorier (kcal)769 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt15.3 g
Kulhydrat68.1 g
Sukker11.2 g
Protein33.1 g
Salt4.1 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bagels
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Del bagels på midten.

Placer bagels med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og top med ost. 

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.

 

Forbered grøntsager
2

Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Skær avocado i tynde skiver, og drys med et nip salt.

Skær soltørret tomat i tynde skiver.

Skyl spinat.

TIP: Alternativt kan du bruge en saks til let at klippe de soltørrede tomater i mindre stykker. 

Steg spinat
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg spinat, salt [1/2 tsk] og et nip peber i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.

Brug en ske til at lave 2 huller i spinaten.

Fordel pesto [1/2 pakke] i hullerne, og slå derefter et æg [2 stk] ud over hver klat pesto. Krydr med et nip salt.

Skru op til middelhøj varme og steg i 3-4 min, eller indtil æg er som du vil have dem.

TIP: Hvis du ikke har nogle æg, kan du bare springe dem over i opskriften.

Server
4

Kom avocado og soltørret tomat på bagels, og krydr med et nip salt. 

Top med spinat og æg og den øverste del af bagelen.