Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. En bagel giver dig en solid start på dagen, og med vores skønne opskrift er du garanteret at have et smil på læben resten af dagen. Vi gratinerer vores bagels med goudaost, og topper dem derefter med spinat og pestostegt æg, og frisk avocado og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Avocado
2 stk
Tomat
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
2 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Del bagels på midten.
Placer bagels med bunden ned på en bageplade med bagepapir, og top med ost.
Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
Imens, halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Skær avocado i tynde skiver, og drys med et nip salt.
Skær tomat i 1/2 cm skiver.
Skyl spinat.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg spinat, salt [1/2 tsk] og et nip peber i 1-2 min, indtil spinat er faldet sammen.
Brug en ske til at lave 2 huller i spinaten.
Fordel pesto [1/2 pakke] i hullerne, og slå derefter et æg [2 stk] ud over hver klat pesto. Krydr med et nip salt.
Skru op til middelhøj varme og steg i 3-4 min, eller indtil æg er som du vil have dem.
TIP: Hvis du ikke har nogle æg, kan du bare springe dem over i opskriften.
Kom avocado og soltørret tomat på bagels, og krydr med et nip salt.
Top med spinat og æg og den øverste del af bagelen.