topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske bønne-taquitos

Mexicanske bønne-taquitos

med limespinat og enchiladasauce

Har du aldrig hørt om taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder gulerod, løg, sorte bønner, hvidløg, revet gouda og Tex-Mex-krydderier. Vi serverer vores bønnetaquitos med ovnbagte cajun-kartofler, limespinat, spicy enchilada sauce og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter
Sesam
Æg
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Sorte bønner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Løg

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

100 g

Enchiladasauce

5 g

Tex-Mex

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Lime

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4307 kJ
Kalorier (kcal)1029 kcal
Fedt43.4 g
Mættet fedt9.8 g
Kulhydrat124.3 g
Sukker15.2 g
Protein27.1 g
Salt5.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Forbered råvarer
2

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak løg fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl sorte bønner under koldt vand i en si.

Steg  sorte bønner
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og løg med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og Tex-Mex, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt sorte bønner og vand [1/2 dl | 1 dl], og kog under omrøring i 3-4 min, eller indtil bløde. Tag panden af varmen.

Tilsæt halvdelen af ​​enchiladasauce, og rør rundt.

Lav taquitos
4

Fordel bønner og revet ost på tortillabrød, rul sammen, og fordel på en bageplade med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt peber, og bag i 8-10 min, eller indtil let sprøde.

Lav salat
5

Skyl spinat, og hak groft.

Halver lime [½ stk, 2P].

Bland spinat, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk], limesaft [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en skål.

 

Server
6

Anret taquitos og kartofler på tallerkener.

Top med resterende enchiladasauce.

Server med limespinat og asiatisk mayonnaise.