Du koger denne lækre karryret på kartofler, gulerødder og kokosmælk, og krydrer med ingefær, hvidløg og gult karrypulver. Retten er ganske mild, så du sagtens kan servere den for hele familien, og de ovnstegte kyllingestykker gør helt klart middagen mere interessant - uanset om du spiser med fingrene eller bruger bestik. Server med sprøde tortillabrød, og giv karryen et endeligt frisk touch ved at drysse koriander over.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
660 g
Kyllingelår
1 pose
Koriander
1 stk
Gulerod
60 g
Spinat
250 ml
Kokosmælk
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Kartofler
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Gul karrypulver
1 stk
Ingefær
¼ tsk
Salt
1 dl
Vand
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Læg kylling i et stort ildfast fad. Dryp med olivenolie*. Drys med 1/2 karrypulver. Krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 25-30 min.
Riv hvidløg og ingefær. Hak løg fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm tern. Hak koriander groft.
Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme, når kyllingen har 15 min tilbage i ovnen. Steg løg, gulerod og kartofler i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og resterende karrypulver. Lad simre i 1 min.
Tilsæt kokosmælk og vand*. Lad simre i 6-7, eller indtil kartoflerne er møre. Tag gryden af varmen. Tilsæt spinat og salt*. Rør sammen.
Opvarm en anden stegepande ved middelhøj varme. Pensl tortillabrød med en smule olivenolie*. Steg tortillabrød i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og sprøde.
Anret karry i dybe tallerkener. Top med koriander. Server med sprødstegte tortillabrød.