Hurtig chorizo- og harissaspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig chorizo- og harissaspaghetti

med frisk mozzarella, spinat og pinjekerner

Har du brug for aftensmad i en fart? Vores Hurtig chorizo- og harissaspaghetti er din redning. Denne lækre pastaret er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

120 g

Chorizo, ternet

(Indeholder Mælk)

4 g

Harissa-krydderi

4 g

Kyllingebouillon

1 pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

60 g

Spinat

1 pakke

Mozzarella

(Indeholder Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3823 kJ
Kalorier (kcal)914 kcal
Fedt44.4 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat84.7 g
Sukker17.3 g
Protein41.1 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme. 

Steg chorizo i 4-6 min, eller indtil genemstegt.

Skyl spinat.

Hæld væde fra mozzarella, og riv i mindre stykker.

Hak basilikum groft.

3

Tilsæt harissa-krydderi, kyllingebouillon, hakkede tomater, pastavand, sukker og smør til stegepanden med chorizo. Kog i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt spaghetti, spinat og et nip salt og peber, og vend sammen.

4

Anret pasta i skåle.

Top med mozzarella, pinjekerner og basilikum.