En cremet ravioli er perfekt mad, når tiden er knap, og sultne mave skriger efter mad. Vi starter med at stege zucchini og pangrattato. Zucchini og ravioli får lov til at koge færdig i en velsmagende og smuk sauce, der får en vidunderlig grøn farve af spinat og pesto. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Basilikum
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Zucchini
2 spsk
Vand (trin 4)
Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*.
Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen.
Hak basilikum fint.
Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.