topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
One-pan ravioli

One-pan ravioli

med pangrattato & spinat

En cremet ravioli er perfekt mad, når tiden er knap, og sultne mave skriger efter mad. Vi starter med at stege zucchini og pangrattato. Zucchini og ravioli får lov til at koge færdig i en velsmagende og smuk sauce, der får en vidunderlig grøn farve af spinat og pesto. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:
Hurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

60 g

Grøn pesto

(Indeholder Sulfitter, Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Basilikum

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)358 kcal
Energi (kJ)1497 kJ
Fedt28.12 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat17.47 g
Sukker5.4 g
Protein7.43 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Hak hvidløg fint. Skær zucchini i 1 cm tern. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bland panko, revet ost og en smule olivenolie* i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Lav pangrattato
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg pankoblanding i 2-3 min, eller indtil gylden. Overfør til en skål. 

Steg zucchini
3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Svits hvidløg i 30 sek. Tilsæt zucchini, og steg i 2-3 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

Tilbered ravioli
4

Tilsæt madlavningsfløde, grøntsagsbouillon, pesto og vand* [2 spsk | 4 spsk] til panden, og rør rundt. Tilsæt ravioli, og bring i kog. Skru ned til middel varme, og lad simre i 5-7 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt spinat, og rør rundt indtil den er faldet sammen. 

Forbered basilikum
5

Hak basilikum fint.

Server
6

Anret ravioli i dybe tallerkener. Drys med pangrattato og basilikum.