Ostefyldte kyllinge-enchiladas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ostefyldte kyllinge-enchiladas

Ostefyldte kyllinge-enchiladas

med avocadosalsa og tortillachips

Er I en familie, der elsker mexicansk mad? Så er det måske på tide, I prøver noget andet end de traditionelle tacos. Det hjælper vi gerne med i form af denne fantastiske opskrift på enchiladas som vi fylder med kylling og ost. Vi serverer vores enchiladas med crème fraiche, sprøde tortillachips og en krydret salsa med lime, chili, majs, tomat, avocado og koriander.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

5 g

Tex-Mex

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 g

Chiliflager

1 stk

Avocado

75 g

Tortillachips

½ dåse

Majs

½ stk

Lime

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5360 kJ
Kalorier (kcal)1281 kcal
Fedt76.1 g
Mættet fedt29.5 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker18.6 g
Protein60.1 g
Salt7.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kylling
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Fordel kylling på en bageplade med bagepapir, og krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].
 
Bag i ovnen i 17-19 min, indtil gennemstegt.

Træk færdig kylling i mindre stykker med to gafler.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat groft. 

Hak koriander fint.

Dræn majs [1/2 pakke, 2P].

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og hak groft.

Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], limesaft [1 spsk | 2 spsk], chiliflager, majs, tomat, avocado og koriander i en stor skål.

TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middel varme.

Svids Tex-Mex i 30 sek, indtil velduftende.

Tilsæt kylling, hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon og vand [1/4 dl | 1/2 dl], vend sammen, og lad simre i 2-3 min.

Fyld tortillas
4

Kom kyllingesauce på tortillas, lad 3 cm kant være fri. Top med ost og krydr med et nip peber. 

Fold sammen til firkantede enchiladas. 

Steg enchiladas
5

Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg enchiladas i 1-2 min på hver side, indtil gyldne. Pres med en palet, og var forsigtig når du vender. 

Server
6

Skær enchiladas i to trekanter, og anret på tallerkner. 

Server med crème fraiche, tortillachips og salsa.