Ovnbagt butternutsquash
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt butternutsquash

Ovnbagt butternutsquash

med varm perlecoucous og mild ostedressing

I aften frister vi med et spændende opskrift med varm perlecouscous som blandes med spinat, gulerod, rødløg, mandler og cherrytomater. Vi serverer vores perlecouscoussalat med ovnbagt butternutsquash og en skøn ostedressing med salatost, yoghurt, forårsløg og oregano.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Hvede
Gluten
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Butternutsquash

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 stk

Gulerod

125 g

Cherrytomater

1 stk

Forårsløg

20 g

Mandler

(Indeholder Nødder)

75 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

½ g

Oregano, tørret

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)670 kcal
Energi (kJ)2804 kJ
Fedt22.72 g
Mættet fedt11 g
Kulhydrat86.41 g
Sukker13.8 g
Protein26.69 g
Salt2.4 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Ovnbag butternutsquash
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Del butternutsquash [1/2 stk, 2P] på midten, fjern kerner, og skær i 2 cm både.Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, drys med Ay Cajun-ba, og krydr med et stort nip salt* og peber*. Bag i 20-25 min, eller indtil mør og gylden. 

Kog perlecoucous
2

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

Forbered råvarer
3

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skyl spinat, og hak groft. Hak mandler groft. Snit forårsløg fint. Halver cherrytomater. Skær rødløg i 1 cm både.

Tilsæt tomat og rødløg
4

Tag bagepladen med butternutsquash ud af ovnen, når den har 15 min tilbage, og tilsæt cherrytomater og rødløg. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt*. Bag i ovnen i 15 min. Tilsæt mandler, når der er 5 min tilbage.

Bland perlecouscous
5

Bland salatost, yoghurt, forårsløg [½ spsk | 1 spsk] og et nip oregano, salt* og peber* i en skål. Vend spinat, gulerod, cherrytomater, mandler og rødløg i gryden med perlecouscous, og tilsæt eventuelt en smule olivenolie*.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med butternutsquash. Dryp med ostedressing. Drys med resterende forårsløg.