Ovnbagt gnocchi og sprød bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt gnocchi og sprød bacon

Ovnbagt gnocchi og sprød bacon

med balsamicogrøntsager og pestodressing

Kartofler eller pasta? I aften skal du ikke vælge, vi skal nemlig have gnocchi, der regnes for at være en type pasta, men som faktisk indeholder kartofler! Her tilbyder vi en spændende opskrift med gnocchi, der bliver ovnbagt med skønne krydderier! Vi serverer vores gnocchi med stegte balsamicogrøntsager, sprød bacon, spinat, revet ost og cremet pestodressing.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

140 g

Bacon, tern

2 stk

Tomat

1 stk

Løg

½ stk

Zucchini

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Cremet pestodressing

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)695 kcal
Energi (kJ)2907 kJ
Fedt34.05 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat67.87 g
Sukker8.4 g
Protein25.67 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag gnocchi
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Fordel gnocchi på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil sprøde.

 

Steg bacon
2

Opvarm en stor, tør stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

 

Forbered grøntsager
3

Skær zucchini [½ stk, 2P] og tomat i 1 cm tern. Skær løg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

 

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg tomat, zucchini og løg med et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil bløde.

 

Tilsæt balsamico
5

Sænk til middel varme. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1 min. Tilsæt balsamico, og steg i yderligere 1 min.

Server
6

Anret gnocchi, grøntsager og bacon i dybe tallerkener. Top med spinat, finrevet ost og pestodressing.