Ovnbagt kålpølse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnbagt kålpølse

Ovnbagt kålpølse

med karamelliserede løg og sennepsaioli

Pølse, kartofler og sennep. Tre klassiske ingredienser, der passer perfekt sammen. I aften byder vi på en spændende kombination, der med garanti vil blive værdsat af hele familien. Vi gør det enkelt og ovnbager pølse, kartoffel, gulerod og æble, og blander dem derefter med frisk spinat. Når det hele er klar i ovnen, serverer vi herlighederne med karamelliserede løg og sennepsmayonnaise.

Tags:
Mælkefri
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Æble

320 g

Kålpølse

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

80 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

2 stk

Gulerod

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Sukker (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)928 kcal
Energi (kJ)3881 kJ
Fedt62 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat66.2 g
Sukker22.5 g
Protein27.5 g
Salt3.9 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern. 

Bag kartofler og gulerod
2

Fordel kartofler og gulerod på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
3

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Bag pølse og æble
4

Skær æble i 2 cm både.

Placer pølse og æble på bagepladen, når kartoflerne har 15 min tilbage, og bag i 13-15 min, eller indtil gyldne og gennemtilberedte.

Tilsæt spinat
5

Imens, bland aioli og sennep i en lille skål. 

Skyl spinat. 

Tag bagepladen ud af ovnen, tilsæt spinat, og vend sammen indtil den er faldet sammen.

Server
6

Anret pølse, kartofler, gulerod og æble på tallerkener.

Top pølser med løg.

Server med sennepsaioli.