Vi håber I er sultne, aftenens opskrift frister nemlig med en masse godt. Vi ovnbager kartofler, rodfrugter og zucchini sammen med vores aromatiske krydderiblanding, som vi kalder Hvide Løjer & Urter, og tilsætter derefter frisk spinat. Samtidig med at de passer sig selv i ovnen, steger vi kylling, som vi først har marineret. Vi serverer kylling, kartofler og grøntsager med cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Bagekartoffel
½ stk
Zucchini
1 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
1 stk
Løg
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
50 g
Cremet pestodressing
280 g
Kyllingebryst
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær løg i 2 cm både.
Skær rødbede (uskrællet), pastinak (uskrællet) og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend kylling med Jorden Rundt og et nip salt og peber i en stor skål.
Skyl spinat.
Skær zucchini [½ stk, 2P] i 1 cm halve skiver.
Fordel zucchini på bagepladen i ovnen, når grøntsagerne har 15 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når grøntsagerne har 5 min tilbage.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Vend spinat på bagepladen med grøntsager.
Skær kylling i tynde skiver.
Anre grøntsager og kylling på tallerkener.
Top kylling med pestodressing.