Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Løg
50 g
Cremet pestodressing
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
400 g
Små kartofler
½ stk
Citron
2 stk
Æg (trin 2)
3 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Hak persille fint.
Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.
Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Skræl knoldselleri, og riv groft.
Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, persille (gem lidt anretning), finrevet ost, løg, æg [2 stk | 4 stk], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en skål.
Kog kartofler (uskrællet) i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Tilsæt eventuelt en klat smør, og krydr med et nip salt og peber. Stil til side med låg på for at holde på varmen.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Vend spinat, æble og gulerod i skålen inden servering.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op ved middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person), og steg i 3-4 min på hver side.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.
Anret fritters og kartofler på tallerkener.
Top med pestodressing og resterende persille.
Server med æblesalat.