Har du modige børn, som elsker nuggets og frikadeller? Så skal du udfordre dem til at smage disse fantastisk sprøde sellerifritters, som bliver hele familiens nye favorit! Vi serverer de vidunderlige fritters med kogte kartofler, en skøn salat med æble, gulerod og spinat og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 pose
Bredbladet persille
½ stk
Løg
50 g
Cremet pestodressing
60 g
Spinat
1 stk
Æble
1 stk
Gulerod
400 g
Små kartofler
½ stk
Citron
4 g
Hvide Løjer & Urter
2 stk
Æg (trin 2)
3 spsk
Hvedemel (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 2)
½ spsk
Olivenolie (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Hak persille fint (gem nogle blade til anretning).
Hak løg [1/2 stk, 2P] fint.
Skyl spinat.
Halver citron [1/2 stk, 2P].
Skræl knoldselleri, og riv groft.
Bland knoldselleri, grøntsagsbouillon, Hvide Løjer & Urter, persille, finrevet ost, løg, æg [2 stk | 4 stk], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i en skål.
Kog kartofler i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.
TIP: Vend eventuelt med en klat smør.
Imens, skær æble i tynde, halve skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Bland olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk], et skvæt citronsaft, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et nip peber i en skål.
Tilsæt spinat, æble og gulerod, og vend sammen lige inden servering.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Form fars til fritters (2 pr. person) direkte i panden, tryk flade med en palet, og steg i 3-4 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Anret fritters, kartofler og æblesalat på tallerkener.
Top med resterende persille.
Server med pestodressing.