Provencalsk ratatouille-rigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Provencalsk ratatouille-rigatoni

Provencalsk ratatouille-rigatoni

med tomatflødesauce og sprød panko

Ratatouille er en skøn og velsmagende grøntsagsret, som er nem at lave og nemt kan varieres. Vores variant indeholder ovnbagt aubergine og zucchini, som får lov at simre i en cremet tomatflødesauce med ost, hvidløg og middelhavskrydderier. For at gøre det nemt blander vi rigatoni i vores ratatouille, og så topper vi med sprød panko og hakket persille.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Zucchini

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Middelhavsdrøm

½ pakke

Hakkede tomater m. hvidløg & løg

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

1 stk

Aubergine

½ pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til løg

½ tsk

Sukker til sauce

½ dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3419 kJ
Kalorier (kcal)817 kcal
Fedt34.1 g
Mættet fedt14.2 g
Kulhydrat95.8 g
Sukker20.6 g
Protein26.8 g
Salt6 g

Fremgangsmåde

Bag aubergine og zucchini
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær aubergine og zucchini i 1 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre og let brunet.

Steg panko
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 2-3 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en lille skål.

Steg løg
3

Hak løg og hvidløg fint.

Hak persille groft.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Steg løg med et nip salt i 4-5 min, eller indtil bløde.

Kog pasta
4

Imens, kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente', og hæld vand fra.

Tilsæt hvidløg, sukker og Middelhavsdrøm til stegepanden med løg, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav tomatsauce
5

Imens, tilsæt hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon og finrevet ost til stegepanden, og rør rundt.

Tilsæt bagte grøntsager, salt og peber, og lad simre i 3-4 min.

Tilsæt færdig pasta, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen virker tør.

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med panko og persille.