Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost, friskmalet sort peber, og solsikkefrø for god tyggemodstand.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Grønkål, skåret
200 ml
Madlavningsfløde
200 g
Champignon
½ stk
Zucchini
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
1 stk
Løg
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Solsikkefrø
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
efter behov
Smør
Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.
Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Drys med solsikkefrø. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød. TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.
Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og 1/2 grønkål til panden med svampesauce. Vend sammen. Smag til med salt*.
Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med solsikkefrø og resterende grønkål.