topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med cremet svampesauce, sprød grønkål & solsikkefrø

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost, friskmalet sort peber, og solsikkefrø for god tyggemodstand.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Grønkål, skåret

200 ml

Madlavningsfløde

200 g

Champignon

½ stk

Zucchini

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

1 stk

Løg

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Solsikkefrø

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)65 kcal
Energi (kJ)272 kJ
Fedt5.31 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat1.62 g
Sukker0.4 g
Protein2.19 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.

Steg grøntsager
2

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg. Steg i 1 min.

Bag grønkål
3

Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt*. Vend sammen. Drys med solsikkefrø. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød. TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden. Lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.

Kog ravioli
5

Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og 1/2 grønkål til panden med svampesauce. Vend sammen. Smag til med salt*.

Server
6

Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med solsikkefrø og resterende grønkål.