Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Zucchini
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
200 g
Champignon
2 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
50 g
Grønkål, skåret
20 g
Finrevet ost
1 stk
Løg
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
efter behov
Smør (trin 2)
Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft. Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog.
Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg zucchini, løg og svampe med et nip salt* i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.
Fordel grønkål på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med et nip salt*, og vend sammen. Bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprød. TIP: Hold godt øje med grønkålen i ovnen. Den kan hurtigt blive brændt.
Tilsæt madlavningsfløde og grøntsagsbouillon til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med salt* og peber*.
Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og halvdelen af grønkål til panden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt*.
Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med resterende grønkål.