topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli

Ravioli

med cremet svampesauce & sprød grønkål

Forkæl familien med denne opskrift på perfekt kogte ravioli og en cremet flødesauce lavet af hvidløgsstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med lagret ost, friskkværnet sort peber, hakkede hasselnødder og frisk spinat. Skulle der være rester, smager denne ret også fantastisk kold dagen efter!

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ravioli med ricotta & spinat

200 g

Champignon

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

50 g

Grønkål, skåret

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

1 stk

Zucchini

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)223 kcal
Energi (kJ)933 kJ
Fedt15.68 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat9.63 g
Sukker7 g
Protein7.35 g
Salt1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med saltet* vand* i kog.

Svids grøntsager
2

Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande ved middelhøj varme. Svids løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt zucchini og svids i yderligere 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og svids i yderligere i 1 min.

Forbered råvarer
3

Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon, og et nip chili til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med et stort nip peber*. TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.

Kog ravioli
5

Tilsæt ravioli til det kogende vand, og kog i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og halvdelen af spinat til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt*. TIP: ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.

Server
6

Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip peber*, og pynt med hasselnødder, og resterende spinat.