Forkæl familien med denne opskrift på perfekt kogte ravioli og en cremet flødesauce lavet af hvidløgsstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med lagret ost, friskkværnet sort peber, hakkede hasselnødder og frisk spinat. Skulle der være rester, smager denne ret også fantastisk kold dagen efter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
200 g
Champignon
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
50 g
Grønkål, skåret
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Løg
1 stk
Zucchini
efter behov
Smør (trin 2)
Skær svampe og løg i tynde skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Bring en gryde med saltet* vand* i kog.
Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med en smule olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande ved middelhøj varme. Svids løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min, eller indtil bløde. Tilsæt zucchini og svids i yderligere 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og svids i yderligere i 1 min.
Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon, og et nip chili til stegepanden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Smag til med et stort nip peber*. TIP: Spring chili over, eller brug mindre, hvis du ikke kan lide stærk mad.
Tilsæt ravioli til det kogende vand, og kog i 3-4 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra. Tilsæt ravioli og halvdelen af spinat til stegepanden med svampesauce, og vend sammen. Smag til med salt*. TIP: ‘Al dente’ betyder at pasta er gennemkogt, men stadigvæk har en smule bid.
Anret svamperavioli i dybe tallerkener. Drys med revet ost og et nip peber*, og pynt med hasselnødder, og resterende spinat.