Skøn hygge mad som kommer at elskes af hele familien. Når alle er sultne, og det skal gå hurtigt, er pasta en perfekt løsning! I aften laver vi ravioli, som blot skal koge i nogle minutter. Vi blander ravioli med en vidunderlig sauce med ricotta, pesto, zucchini, peberfrugt, tomat & spinat. Vi pynter med spinat og citronbåde, og så er maden færdig!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Ricotta
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
30 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
250 g
Ravioli med ricotta & spinat
1 stk
Rødløg
½ stk
Citron
1 stk
Zucchini
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i 1 cm strimler. Skær zucchini i 1 cm halve skiver. Skær rødløg og tomat i 2 cm både. Overfør grøntsager til en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie* [1 spsk | 2 spsk], krydr med et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft. Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog, når grøntsagerne har 10 min tilbage. Kog ravioli i 3-4 min, eller indtil ‘al dente'. Gem en smule pastavand [3/4 dl | 1,5 dl], og hæld resten fra. Vend ravioli med en smule olivenolie* i gryden.
Bland ricotta, pesto [1/2 pakke, 2P], hvidløg og et skvæt citronsaft i en skål, og krydr med et stort nip peber* og et nip salt*. Tilsæt pastavand, og rør rundt.
Opvarm gryden med ravioli på middel varme. Vend pesto, ricottasauce, spinat (gem lidt til anretning) og bagte grøntsager i gryden. Smag til med salt* og peber*.
Anret ravioli i dybe tallerkener. Top med resterende spinat. Server med resterende citronbåde.