Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakket hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

200 g

Champignon

4 g

Grøntsagsbouillon

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)805 kcal
Energi (kJ)3368 kJ
Fedt43.25 g
Mættet fedt19.1 g
Kulhydrat70.51 g
Sukker15.6 g
Protein27.13 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær svampe i tynde skiver. Skær løg i tynde, halve skiver. Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Bring en gryde med saltet vand* i kog.

Steg grøntsager
2

Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg og svampe med et nip salt* i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.

Hak spinat
3

Hak hasselnødder groft. Hak spinat groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et stort nip peber*. TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad. 

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand*, og kog i 4-5 min, eller indtil 'al dente', og hæld vand fra. Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen. 

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener. Drys med finrevet ost og hasselnødder. Top med resterende spinat.