Spinat- og ricottafyldt tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spinat- og ricottafyldt tortelloni

Spinat- og ricottafyldt tortelloni

med cremet svampesauce og hakkede hasselnødder

Forkæl dig selv med denne opskrift på perfekt kogt ravioli og en cremet flødesauce lavet med hvidløgstegte svampe og grøntsager. Løft smagene yderligere med grønkål, du har bagt i ovnen, og top med lagret ost og friskkværnet sort peber.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

200 g

Champignon

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

2 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Zucchini

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

20 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)767 kcal
Energi (kJ)3209 kJ
Fedt38.7 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat72.1 g
Sukker14.7 g
Protein26.4 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær svampe i tynde skiver.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skyl spinat under koldt vand i et dørslag.

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Steg grøntsager
2

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og svampe med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 3-4 min.

Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min.

Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.

Hak spinat
3

Hak hasselnødder groft.

Hak spinat groft.

Lav svampesauce
4

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, grøntsagsbouillon og et nip chiliflager til panden, og lad simre i 3-4 min, eller indtil let tyknet.

Krydr med et stort nip peber. 

TIP: Undlad chiliflagerne, hvis ikke alle er til stærk mad.

Kog tortelloni
5

Kom tortelloni i gryden med kogende vand, og kog i 1-2 min, eller indtil 'al dente', og hæld vand fra.

Tilsæt tortelloni og halvdelen af spinat til panden med svampesauce, og vend sammen.

Server
6

Anret tortelloni i dybe tallerkener.

Drys med finrevet ost og hasselnødder.

Top med resterende spinat.